flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформаційна відкритість - важлива складова доброчесного правосуддя

14 червня 2019, 17:45

14 червня 2019 року у Харкові регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено тренінг "Комунікації в судовій діяльності", на який були запрошені спеціалісти із забезпечення зв’язків зі ЗМІ (прес-секретарі) місцевих (окружних) та апеляційних судів.

В якості викладачів на тренінгу були присутні керівник Прес-центру судової влади України, начальник управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко та  заступник начальника управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності – завідувач відділу взаємодії із засобами масової інформації секретаріату Вищої ради правосуддя Ірина Паламарчук.

Від Кегичівського районного суду у тренінгу взяв участь головний спеціаліст (прес-секретар) Пахомов Олег.

Тренінг був насиченим та активним. Демонструючи презентації, використовуючи практичні вправи, інтерактивні групові завдання, тренери ознайомили колег з  основними аспектами  забезпечення об’єктивного і неупередженого висвітлення діяльності судів і ефективними інструментами роботи прес-секретаря суду. Зосередили увагу на тонкощах професії журналіста і ключових правилах спілкування з медіа. Корисними для прес-секретарів стали фахові поради з копірайтингу та адаптації контенту до соціальних мереж.

Підбиваючи підсумки тренінгу, учасники відзначили, що така співпраця є плідною,  та побажали один одному подальших успіхів у роботі. У кожного слухача була можливість залишити відгук про організацію та якість проведення цього та інших, проведених раніше, заходів аналогічного спрямування.