flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Кегичівському районному суді День юриста став днем відкритих дверей для учнів 6-Б класу КЗ «Кегичівський ліцей»

08 жовтня 2019, 14:43

8 жовтня у рамках правової екскурсі до дня юриста України «Подорож у світ юридичних професій» до Кегичівського районного суду завітали учні 6-Б класу КЗ «Кегичівський ліцей» Кегичівської районної ради. Дітей супроводжували: класний керівник Кульбака Г.В., начальник відділу «Кегичівське бюро правової допомоги» Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зінченко В.Б. і заступник Диба Т.О., начальник служби у справах дітей Березка В.А..

Маршрут розпочався з відділу «Кегичівського бюро правової допомоги» Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, потім школярі відвідали ДРАЦС ГТУЮ у Харківській області і Кегичівський відділ поліції. Кінцевим пунктом подорожі школярів став Кегичівський районний суд.

Керівник апарату Мирощенко О.В. познайомила дітей з основними принципами влаштування та  функціонування суду та відповіла на поставлені їй запитання. Після чого дітям була надана  унікальна можливість відчути себе на місці судді, присяжних, адвоката і прокурора під час імітації судового засідання.

Дана екскурсія безумовно принесла школярам багато корисної інформації та позитивних емоцій.