flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Кегичівському районному суді пройшли Дні відкритих дверей

12 грудня 2019, 15:09

11 та 12 грудня 2019 року в Кегичівському районному суді Харківської області було проведено Дні відкритих дверей. 11 грудня до суду завітали учні 9-11 класів Медведівської ЗОШ разом з класними керівниками Єфановим О.М., Галушкою Т.О., Чалою В.М., заступником з виховної роботи Сухарюк С.М., бібліотекарем Нікітенко С.П. та пердставником районного центру зайнятості Волошиною Я.І.. 12 грудня суд відвідали ще молодші представники Софіївської філії КЗ «Кегичівський ліцей Кегичівської РДА Харківської області», це були учні 1-4 класів. Їх супроводжували директор філії Лунгол Б.Б. та вчителі Тавосіна К.В. і Куйко Т.Г..

Гостей зустрічали керівник апарату Мирощенко О.В., секретар судового засідання Пісковська З.С. та головний спеціаліст Пахомов О.В.. В холі суду працівники районного відділу Національної поліції Пічка С.О., а 12 грудня Мовчан М.М., продемонстрував учням принцип роботи стаціонарного металодетектора та турнікета. Секретар судового засідання розповіла про режим та порядок пропуску відвідувачів до Кегичівського районного суду. Після цього гості відвідали канцелярію суду, де їх ознайомили з процесом подачі позовної заяви та подальшим її рухом.

Діти завітали до залів судових засідань №2 та №3. Секретар судового засідання розповіла їм про правила поведінки в судовому засіданні та про сучасне технічне обладнання, яким укомплектовано зали судового засідання.

Школярі мали можливість оглянути конвойну кімнату, де вони на власні очі змогли побачити умови тримання підсудних під вартою.

Керівник апарату Мирощенко О.В. розповіла дітям про склад апарату суду, функціональні обв’язки кожного працівника апарату, технічне обладнання відео-конференц-залів, про те як проходить судове засідання, про суддівську атрибутику та надала багато іншої цікавої інформації. В кінці зустрічі бажаючі поставили наявні у них питання та отримали на них відповіді.

Гості залишали приміщення суду наповнені позитивними враженнями та новою інформацією, яку вони отримали в ході візитів до нашої установи.

 

Більше фото можна переглянути за посиланнями:

https://kg.hr.court.gov.ua/sud2017/pres-centr/photos/3441/

https://kg.hr.court.gov.ua/sud2017/pres-centr/photos/3442/